5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binaların strüktürsına yönlü kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir ivedi durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil vaziyet çabucak bapnın muhtemel olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve yarar fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar içinde reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Sertifikasız yangın bapları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu Yangın Çıkış Kapısı erki bir dalgalı sunar.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma eylemek ve rastgele bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü müsaade olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek bâtınin tıklayın.

Bu tür yangın merdiveninin üs özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven aklık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya estetik kasavetların bir faktör başüstüneğu binalar için munis hale getirir.

Report this wiki page